marți, 10 noiembrie 2015

Negresa cu piure de cartofi


Ingrediente:
200g de unt
400g de zahar
2 oua
270g de faina
1 baton de vanilie
30 g de cacao
1 lingurita de praf de copt
300 ml de lapte
150 g de nuci
un cartof de 200g

Mod de preparare:
1. Se curata si se fierbe cartoful, dupa care se paseaza ca pentru un piure.
2. Se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul. Se incorporeaza pe rand cele 2 oua, piureul de cartofi si vanilia.
3. Intr-un bol se amesteca faina, cacaua si praful de copt. Se toarna alternativ lapte si amestec de faina in bol si amestecam. La final se adauga nucile.
4. Prajitura se coace timp de 40 de minute la 180 grade Celsius.
Se poate servi alaturi de o cupa de inghetata de vanilie si sos de ciocolata.
Sursa: Electrolux



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu