marți, 28 aprilie 2015

Review: Pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant

Cred ca multi ar fi de acord cu mine cand spun ca acordam o atentie deosebita  intregului nostru corp, dar talpile picioarelor noastre este o parte pe care multi o trec cu vederea de cele mai multe ori. Ne pasa mai putin de aceasta parte a corpului pe care o folosim cel mai mult, in momentul in care ar trebui sa acordam mai multa atentie.
Probabil cu acest concept si idee in minte, Scholl Romania a lansat pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant care poate fi folosita de catre oricine chiar si in confortul propriei  case.


Am primit de curand kitul de la BUZZStore si Scholl Romania deoarece am avut norocul sa fiu selectata in campania de testare, unde am oportunitatea de a testa noua pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant!
Sunt foarte incantata si abia asteptam sa testez produsul primit!!


Pachetul primit contine: o pila electronica, un capat rotativ abraziv, 4 baterii tip AA, un capac protector si un Gel Emolient Scholl Velvet Smooth.
Capul rotativ are particule micro abrazive cu cristale de diamant, permitand indepartarea pielii ingrosate mai eficient.
Pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant functioneaza fara lame ascutite si are o oprire de siguranta, care intrerupe aparatul daca este exercitata prea multa presiune pe piele.


Am fost foarte entuziasmata sa fac aceasta incercare, mai mult pentru a ma convinge ca intradevar este  posibil sa obtii o piele neteda dupa numai o utilizare.
Primul meu gand cand l-am pornit... sunetul destul de puternic care mi s-a parut destul de infricosator pentru a folosi pila pe picioarele mele, dar, dupa prima incercare am realizat ca era de fapt foarte delicata si blanda pe pielea mea.



















Dupa ce am folosit si am manevrat pila peste toate zonele de pe talpi, mai ales pe zonele cu piele ingrosata, am putut vedea ca aceastea sunt mai fine si mai catifelate dupa numai o singura utilizare.

Odata ce am am atins nivelul de netezime dorit pe unul din picioarele mele, am oprit aparatul si l-am comparat cu celalalt. Si e uimitor, atat de moale si se poate simti diferenta! Este uimitor ca picioarele mele au fost imediat fine dupa ce am folosit pila electronica.
Dupa utilizarea pilei electronice Scholl Velvet Smooth, am folosit Gelul emolient Velvet Smooth pentru picioare, acesta a eliminat ultimele reziduuri de piele, lasand picioarele curate si relaxate.



Din imaginea de mai sus se poate vedea  cum arata picioarele mele dupa ce am folosit pila electronica doar pentru cateva minute. Se poate observa ca sunt vizibil mai moi si dupa baia de curatare se simte ca si cum tocmai au trecut printr-o pedichiura!
O pedichiura expres, la mine acasa, la doar o rotire de buton!

Personal, am gasit acest aparat destul de fascinant si-mi place cat de uimitor si minunat este! Adevarul este ca e atat de portabil și la indemana, incat se poate folosi oriunde si de catre oricine.

Bineinteles ca si sotul meu a dorit sa-l incerce si a fost foarte multumit de rezultatele obtinute.
Cred ca rezultatele sunt foarte vizibile si pe picioarele lui.



Acum, ori de câte ori simt ca picioarele mele au nevoie de putin rasfat, pila electronica Scholl Velvet Smooth este oricand gata sa lucreze pentru picioarele mele!

Multumesc frumos BUZZStore si Scholl Romania pentru oportunitatea de a testa acest produs minunat!


3 comentarii:

  1. de unde pot cumpara Pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vei spune adio pielii ingrosate de pe talpile picioarelor! Pila electronica Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals este usor de folosit, porneste doar la simpla rotire a inelului metalic si este extrem de prietenoasa cu pielea, practic nici nu o simti atunci cand o folosesti. Cu ajutorul ei vei reusi sa iti indepartezi bataturile din talpa extrem de deranjante. O recomandam cu caldura tuturor celor care-si doresc picioare frumoase si catifelate! http://timez.ro/pila-electronica-scholl-velvet-smooth-express-pedi-cu-cristale-de-diamant/

      Ștergere
    2. Dorin, Pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant se gaseste in Carrefour, Auchan, Mega Image, emag.ro, Cora, Kaufland, DM si farmacii.

      Ștergere